Ugrás a tartalomra
Manfred Weber és Orbán Viktor
MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán: Európa megtelt, a kontinens határait meg kell védeni

2018-03-21
00:13
2018-03-21
00:19
Forrás
MTI
Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével.

A magyar kormány európai szinten csak egy olyan új migránsszabályozáshoz tud hozzájárulni, amely garantálja a határok védelmét – közölte nyilatkozatában a kormányfő. A keddi tárgyaláson szó volt továbbá a 2019-ben esedékes európai parlamenti választásról, amellyel kapcsolatban a kormányfő közölte: az EP-választáson a Fidesz az Európai Néppárt csapatával indul együtt.

Orbán Viktor
magyar kormányfő
Manfred Weber
Európai Néppárt EP-frakciójának vezetője
migráns

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.