Ugrás a tartalomra
Manfred Weber és Orbán Viktor
MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán: Európa megtelt, a kontinens határait meg kell védeni

2018-03-21
00:13
2018-03-21
00:19
Forrás
MTI
Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével.

A magyar kormány európai szinten csak egy olyan új migránsszabályozáshoz tud hozzájárulni, amely garantálja a határok védelmét – közölte nyilatkozatában a kormányfő. A keddi tárgyaláson szó volt továbbá a 2019-ben esedékes európai parlamenti választásról, amellyel kapcsolatban a kormányfő közölte: az EP-választáson a Fidesz az Európai Néppárt csapatával indul együtt.

Orbán Viktor
magyar kormányfő
Manfred Weber
Európai Néppárt EP-frakciójának vezetője
migráns

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.