Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/korábbi felvétel

Orbán: A kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának

2019-07-12
08:51
Forrás
MTI
A magyar miniszterelnök szerint erős Európára van szükség, a nemzeti érdekek tiszteletben tartása mellett.

A magyar kormány sikerrel szerzett érvényt Brüsszelben az európai parlamenti választáson kinyilvánított magyar akaratnak, vagyis hogy olyan vezetőket válasszanak az uniós intézmények élére, akik tisztelik a nemzeteket és ellenzik a bevándorlást - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő úgy fogalmazott, az elmúlt néhány évben Európa legtöbb "nyavalyája" abból fakadt, hogy bevándorláspárti vezetői voltak az uniónak. Ursula von der Leyen német védelmi miniszter európai bizottsági elnökjelöltségével "kaptunk egy esélyt", hogy Európa úgy legyen erős, hogy közben tiszteletben tartják a nemzeti érdekeket - mondta Orbán Viktor.

Orbán Viktor
Európai Unió
nemzeti érdek

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.