Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/korábbi felvétel

Orbán: A kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának

2019-07-12
08:51
Forrás
MTI
A magyar miniszterelnök szerint erős Európára van szükség, a nemzeti érdekek tiszteletben tartása mellett.

A magyar kormány sikerrel szerzett érvényt Brüsszelben az európai parlamenti választáson kinyilvánított magyar akaratnak, vagyis hogy olyan vezetőket válasszanak az uniós intézmények élére, akik tisztelik a nemzeteket és ellenzik a bevándorlást - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő úgy fogalmazott, az elmúlt néhány évben Európa legtöbb "nyavalyája" abból fakadt, hogy bevándorláspárti vezetői voltak az uniónak. Ursula von der Leyen német védelmi miniszter európai bizottsági elnökjelöltségével "kaptunk egy esélyt", hogy Európa úgy legyen erős, hogy közben tiszteletben tartják a nemzeti érdekeket - mondta Orbán Viktor.

Orbán Viktor
Európai Unió
nemzeti érdek

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.