Ugrás a tartalomra

Orbán: Magyarország bebizonyította, hogy Európa a mi hazánk is

2019.05.27
14:45
2024.03.19
08:48
Forrás
hvg.hu, hirado.hu
Az EP-választások másnapján napirend előtt szólalt fel a parlament plenáris ülésén Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Az eredményeket ismerjük, rekord részvétel mellett a magyar kormánypártok rekord győzelmet arattak - hangsúlyozta. Kormányfőként megköszönte mindenkinek, aki szavazott, szavai szerint Magyarország bebizonyította, hogy „Európa a mi hazánk is”. Elmondta, a választók arról döntöttek, hogy új brüsszeli vezetésre van szükség.

Reális célkitűzésnek tartja, hogy a magyar növekedés nagyobb lesz, mint az EU-s, illetve hamarosan gazdasági akciótervet terjeszt a parlament elé. Az EP-választás kapcsán a magyar miniszterelnök hozzátette, egyértelmű, hogy a választók támogatják a Fidesz családpolitikáját is.

Országgyűlés
Európa
EP-választás
Orbán Viktor

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.