Ugrás a tartalomra

Orbán: Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett!

2019.03.24
12:37
2024.03.19
08:36
Forrás
hirado.hu
Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor magyar miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti választáson.

Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett – fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Meg kell mutatni, hogy Magyarországon az történik, amit a magyar emberek akarnak, és nem Brüsszelben fogják eldönteni, mi történik Magyarországon és Európában – jelentette ki Orbán Viktor. Hangsúlyozta, mi nem vagyunk hajlandóak azt csinálni, amit Brüsszel diktál, ha az a magyaroknak nem jó. Hozzátette, az európai választások után döntjük el a Fideszben, mi jó Magyarországnak, a néppárton belül kell-e folytatnunk, vagy valamifajta új pártszövetségben van inkább a helyünk.

magyar miniszterelnök
Európai Parlament
Orbán Viktor

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű