Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor: Együtt újra sikerülni fog

2020.09.21
12:34
2020.09.21
12:57
Forrás
Hirado.hu, MTI
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Magyar Nemzetben megjelent írásában.

A liberalizmus és a kereszténydemokrácia harcáról, Európa helyzetéről és a 2022-es választásról is kifejtette álláspontját a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor a koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatban kiemelte: a járvány újabb hulláma mindannyiunktól nagyobb felelősséget követel. A védekezés sikere a szabályok betartásán múlik. A magyar kormány pedig képes arra, hogy megvédje az emberek életét.

Nemzet, család és a vallási hagyomány – ezek azok a keresztény konzervatív értékek amelyeket folyamatosan támad a liberális elit, és ezek azok amelyek megvédése itt Közép-Európában, és így Magyarországon a legfontosabb feladatok közé tartozik – fogalmazott Orbán Viktor a Magyar Nemzetben megjelent mai cikkében. Arról is ír, hogy a liberális és a konzervatív politika összecsap, sőt élet-halál harcot vív a migráció kérdésében is. A liberálisok ugyanis befogadnák az illegális bevándorlókat, a konzervatív oldal viszont elutasítja és emberkísérletnek tartja a migránsok ellenőrizetlen beengedését.

A magyar miniszterelnök írását a 2022-es választásokkal zárja. Itt Orbán Viktor arról ír, hogy a balliberális pártok a liberális globális elit szolgálatába álltak, a háttérben pedig Soros György és Gyurcsány Ferenc mozgatják a szálakat. Hozzáteszi: ezek a pártok a hatalomért és a pénzért mindent meg fognak tenni, ezért fontos felkészülni a 2022-es választásokra.

Orbán Viktor
koronavírus
járvány
védekezés
család
nemzet
vallás
hagyomány
konzervatív
liberális
választások

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.