Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: Együtt újra sikerülni fog

2020.09.21
12:34
2020.09.21
12:57
Forrás
Hirado.hu, MTI
Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Magyar Nemzetben megjelent írásában.

A liberalizmus és a kereszténydemokrácia harcáról, Európa helyzetéről és a 2022-es választásról is kifejtette álláspontját a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor a koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatban kiemelte: a járvány újabb hulláma mindannyiunktól nagyobb felelősséget követel. A védekezés sikere a szabályok betartásán múlik. A magyar kormány pedig képes arra, hogy megvédje az emberek életét.

Nemzet, család és a vallási hagyomány – ezek azok a keresztény konzervatív értékek amelyeket folyamatosan támad a liberális elit, és ezek azok amelyek megvédése itt Közép-Európában, és így Magyarországon a legfontosabb feladatok közé tartozik – fogalmazott Orbán Viktor a Magyar Nemzetben megjelent mai cikkében. Arról is ír, hogy a liberális és a konzervatív politika összecsap, sőt élet-halál harcot vív a migráció kérdésében is. A liberálisok ugyanis befogadnák az illegális bevándorlókat, a konzervatív oldal viszont elutasítja és emberkísérletnek tartja a migránsok ellenőrizetlen beengedését.

A magyar miniszterelnök írását a 2022-es választásokkal zárja. Itt Orbán Viktor arról ír, hogy a balliberális pártok a liberális globális elit szolgálatába álltak, a háttérben pedig Soros György és Gyurcsány Ferenc mozgatják a szálakat. Hozzáteszi: ezek a pártok a hatalomért és a pénzért mindent meg fognak tenni, ezért fontos felkészülni a 2022-es választásokra.

Orbán Viktor
koronavírus
járvány
védekezés
család
nemzet
vallás
hagyomány
konzervatív
liberális
választások

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.