Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Emmanuel Macron francia elnök
Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán Viktor Emmanuel Macron francia államfővel tárgyalt Szófiában

2018-05-17
09:05
2018-05-17
09:12
Forrás
MTI
A jövőben intenzívebbé teszik a kétoldalú párbeszédet.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Emmanuel Macron francia elnök megbeszélést folytatott az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozója előtt Szófiában tegnap este - tájékoztatta a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t. A tárgyaláson áttekintették az európai politika legfontosabb aktualitásait, és megállapodtak abban, hogy a jövőben is folytatják és intenzívebbé teszik a kétoldalú párbeszédet.

Orbán Viktor
Emmanuel Macron
francia államfő
Szófia

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.