Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor felvette a védőoltást

2021.02.28
13:16
2021.02.28
18:22
Forrás
Pannon RTV
Orbán Viktort vasárnap délelőtt oltották be a Honvédkórházban a kínai Sinopharm által gyártott koronavírus elleni vakcinával.

Müller Cecília magyar országos tisztifőorvos szombaton arról beszélt, hogy az oltást külön javasolta Orbán Viktor miniszterelnöknek is. Fontosnak nevezte, hogy a magyar kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is. Ez meg is történt, beoltotta magát. Orbán Viktor elmondta, Vajdaságban már több tízezren felvették a kínai vakcinát. A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, bízzanak a magyar szakemberekben.

„Müller Cecília úgy döntött, hogy az operatív törzs vezetői most már oltassák be magukat. Velem is megtörtént, azóta már itt vagyok a Karmelita kolostorban, és dolgozom. Látják, hogy kutyabajom, önök se féljenek. A harmadik hullám támad, erősebb lesz, mint az előző kettő volt. Kérem regisztráljanak, és oltassák be magukat. Ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet. Úgy, ahogy Vajdaságban magyarok tízezrei, így most már Magyarországon is több ezren kaptuk meg ezt a kínai oltást. Bízzanak a magyar szakemberekben!”

Orbán Viktor
koronavírus
védőoltás

Most

12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.
10:21, Frissítve: 10:27

Felmelegszik az idő, de csapadékra is számítani kell

Az előrejelzések szerint esernyőre lesz szükségünk az előttünk álló héten, ugyanis borongós, esővel, záporral tarkított napokra számíthatunk. A reggelek azonban fagymentesek lesznek és csak helyenként erősödhet fel a szél.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!