Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor felvette a védőoltást

2021.02.28
13:16
2021.02.28
18:22
Forrás
Pannon RTV
Orbán Viktort vasárnap délelőtt oltották be a Honvédkórházban a kínai Sinopharm által gyártott koronavírus elleni vakcinával.

Müller Cecília magyar országos tisztifőorvos szombaton arról beszélt, hogy az oltást külön javasolta Orbán Viktor miniszterelnöknek is. Fontosnak nevezte, hogy a magyar kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is. Ez meg is történt, beoltotta magát. Orbán Viktor elmondta, Vajdaságban már több tízezren felvették a kínai vakcinát. A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, bízzanak a magyar szakemberekben.

„Müller Cecília úgy döntött, hogy az operatív törzs vezetői most már oltassák be magukat. Velem is megtörtént, azóta már itt vagyok a Karmelita kolostorban, és dolgozom. Látják, hogy kutyabajom, önök se féljenek. A harmadik hullám támad, erősebb lesz, mint az előző kettő volt. Kérem regisztráljanak, és oltassák be magukat. Ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet. Úgy, ahogy Vajdaságban magyarok tízezrei, így most már Magyarországon is több ezren kaptuk meg ezt a kínai oltást. Bízzanak a magyar szakemberekben!”

Orbán Viktor
koronavírus
védőoltás

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.