Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Orbán Viktor háromnapos kormányülést hívott össze a jövő hétre Sopronba

2023.02.03
13:31
2023.02.03
13:44
Forrás
Origo, MTI
A tanácskozáson az ukrajnai háborúról, a szankciók hatásáról, Magyarország energiastratégiájáról és az infláció elleni küzdelemről is szó eshet.

Az üléssel kapcsolatban sajtónyilvános programot nem terveznek, a tanácskozás eredményeiről Kormányinfón számol majd be jövő hét csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – erősítette meg Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Azt is hozzátette, Orbán Viktor magyar kormányfő a jövő heti EU-csúcsra is elutazik.

Orbán Viktor
Sopron
kormányülés

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.