Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor háromnapos kormányülést hívott össze a jövő hétre Sopronba

2023.02.03
13:31
2023.02.03
13:44
Forrás
Origo, MTI
A tanácskozáson az ukrajnai háborúról, a szankciók hatásáról, Magyarország energiastratégiájáról és az infláció elleni küzdelemről is szó eshet.

Az üléssel kapcsolatban sajtónyilvános programot nem terveznek, a tanácskozás eredményeiről Kormányinfón számol majd be jövő hét csütörtökön Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – erősítette meg Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Azt is hozzátette, Orbán Viktor magyar kormányfő a jövő heti EU-csúcsra is elutazik.

Sopron
kormányülés

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.