Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor
MTI, Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán Viktor: Köszönet a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak

2017-12-15
22:07
Forrás
MTI
Véget ért a kétnapos EU-csúcs. A magyar miniszterelnök szerint hosszúra nyúlt két nap volt, komoly téttel Magyarország számára.

"Szeretnék köszönetet mondani azoknak a magyaroknak, akik reszt vettek a nemzeti konzultációban, kölcsönadták nekünk, nekem az erejüket, s lehetővé tették, hogy ezen a csúcson - különösképpen péntekre virradó éjszaka - sikerüljön visszaverni a támadásokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján megsértették" - fogalmazott a magyar miniszterelnök Brüsszelben, az európai uniós csúcstalálkozót követően pénteken. A nyilatkozat Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent meg. Megakadályoztuk, hogy olyan eredmények szülessenek az uniós csúcstalálkozón, amelyek következményeként idegeneket telepítettek volna bevándorlóként Magyarországra. Ahhoz, hogy ezt sikerült megakadályozni, sok millió magyar ember egybehangzó akarata kellett. Köszönet érte - jelentette ki Orbán Viktor. 

Orbán Viktor
köszönet
nemzeti konzultáció

Most

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.