Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor a leghosszabb ideje hivatalban lévő magyar kormányfő, ehhez gratulált Pásztor István

2020.11.30
13:32
2020.11.30
15:36
Forrás
Facebook
Honaptól 5262 hivatalban eltöltött nappal Orbán Viktor lesz a magyar történelem leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfője. Ebből az alkalomból gratulált neki Facebook-oldalán Pásztor István.

A vajdasági magyarok nevében ezúton kívánok Miniszterelnök úrnak jó egészséget és sok erőt a folytatáshoz - írja bejegyzésében a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. Ahogyan eddig is, úgy ezután is számítunk egymásra! - üzente a magyar miniszterelnöknek Pásztor István. 

A miniszterelnöknek egyébként egy nagyobb megszakítással jön ki a rekord, ugyanis először 1998 és 2002 között vezethette Magyarországot, ezt követően pedig 2010-ben választották újra.

Orbán Viktor
Pásztor István
kormányfő
gratuláció

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.