Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben

2019.04.21
20:42
2019.04.21
20:49
Forrás
MTI
Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni küzdelemben - írta a magyar miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek küldött részvéttáviratában.

A miniszterelnök a Ranil Vikremeszinghének küldött - és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár által az MTI-hez eljuttatott - részvéttáviratban azt írta, hogy mély megdöbbenéssel és mélységes szomorúsággal értesült a "gyalázatos  terrortámadásokról".

"A magyar nép nevében őszinte részvétemet fejezem ki az áldozatok hozzátartozóinak, és gyors felépülést kívánok annak a több száz embernek, aki ezekben az aljas támadásokban sebesült meg" - írta Orbán Viktor.

"A gyász e nehéz óráiban gondolatainkban és imáinkban a Srí Lanka-i nép mellett vagyunk" - tette hozzá.

Orbán Viktor
terrorizmus

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.