Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor megérkezett Belgrádba

2022.09.16
10:21
2022.09.16
12:18
Forrás
Pannon RTV
A magyar miniszterelnököt Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, valamint Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter kísérete el belgrádi útjára.

A magyar miniszterelnököt a szerb fővárosban Siniša Mali, szerb pénzügyminiszter fogadta.

A látogatás során bilaterális ülésekre is sor kerül. Jadranka Joksimović, a szerb európai integrációért felelős miniszter Szijjártó Péterrel, Siniša Mali pedig a magyar gazdaságfejlesztési miniszterrel tárgyal.

A találkozó végén Alesandar Vučić, szerb államfő átadja a magyar miniszterelnöknek Szerb Köztársaság Érdemrendjét a Szerbia és Magyarország közötti békés együttműködés és baráti kapcsolatok fejlesztésében és erősítésében nyújtott kiemelkedő szolgálataiért.

Orbán Viktor
Szijjártó Péter
Nagy Márton
Siniša Mali
Aleksandar Vučić
Jadranka Joksimović

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.