Ugrás a tartalomra

Orbán Viktorral, Magyarország miniszterelnökével találkozott Pásztor István

2021.07.09
19:45
2021.07.09
22:38
Forrás
Facebook
Kiváló, örömteli volt a nap eredményeinek összegzése nemzetpolitikailag is és szomszédságpolitikailag is - írja Fecebook-oldalán a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Mint Pásztor írja, mindkettő egyformán fontos és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy magyarként megmaradhassunk és boldogulhassunk a szülőföldünkön és a térség felemelkedését szolgálhassuk.

Ahogyan arról csütörtökön mi is tudósítottunk, Orbán Viktor magyar miniszterelnök egynapos szerbiai látogatáson vett részt, amelynek keretében mások mellett Aleksandar Vučić szerb elnökkel is egyeztetett.

Pásztor István
Orbán Viktor
találkozó

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.