Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Carl Court

Orbán Viktorral is találkozott Aleksandar Vučić

2023.06.01
18:34
2023.06.01
20:01
Forrás
Instagram
A szerb elnök a koszovói helyzetről tájékoztatta a magyar kormányfőt.

Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel is találkozott Aleksandar Vučić szerb elnök az Európai Politikai Közösség Csúcstalálkozóján Moldova fővárosában, Kisinyovban. Kiváló beszélgetést folytattunk Szerbia jó és őszinte barátjával, Orbán Viktorral az országaink számára fontos minden kérdésről. Részletesen tájékoztattam a koszovói helyzetről - írta Vučić az Instagramon.

Orbán Viktor
Aleksandar Vučić

Most

21:04, Frissítve: 21:11

Kivonulnak

Eszem ágában sincs arra utasítani a szerb katonaságot, hogy lépjék át a Szerbia és Koszovó közötti adminisztratív vonalat - nyilatkozta a Financial Times brit lapnak Aleksandar Vučić.
16:05, Frissítve: 17:32

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség a magyar kormány támogatásának köszönhetően. A fejlesztés által lehetőség nyílik arra, hogy a helyi evangélikus közösség hitében megmaradhasson. Az ünnepélyes felszentelést ma délelőtt tartották.
14:45, Frissítve: 16:26

Ragadós, szaftos, megnyalhatod utána minden ujjadat

Hatodik alkalommal szervezték meg a Szent Mihály-napi körömpörköltfőző-versenyt a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A VMSZ helyi szervezete által megtartott hagyományőrző gasztronómiai eseményen idén 19 csapat vett részt.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.