Ugrás a tartalomra

Oroszország hozzájárul a Balkán stabilitásának fenntartásához

2020.02.05
21:45
Forrás
Tanjug
Moszkva kölcsönösen elfogadható megoldást szorgalmaz Belgrád és Pristina között - emelte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a nagykövetek akkreditációs ünnepségén.

A világ közeledik ahhoz a ponthoz, ahol már felvillan a piros vészjelzés, vagyis fokozódnak a regionális konfliktusok, a terrorizmus, összeomolnak a fegyverzet-ellenőrzési rendszerek és instabil a globális gazdasági helyzet - hívta fel a figyelmet az orosz államfő. Az ünnepségen 23 nagykövet vett részt, köztük az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Franciaország, Kína, Irán, Irak, Ausztrália, Németország, Görögország és Svédország diplomatái is. 

Oroszország
Balkán
Vlagyimir Putyin

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.