Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić/archívum

„Összefogással messzire juthatunk”

2020-10-28
16:59
2020-10-28
17:05
Forrás
Facebook
Összefogásra és nem széthúzásra van szükség a Tartományi Parlamentben - áll Pásztor István Facebook-bejegyzésében.

Csütörtökön kétszer is ülésezik a Tartományi Képviselőház, ezért ma délelőttre összehívtam az Elnöki Kollégium alakuló ülését - írta a Tartományi Képviselőház elnöke. Az Elnöki Kollégium 12 fős testületét a parlament elnöke, alelnökei, frakcióvezetői, főtitkára és helyettese alkotják. Legfontosabb feladata a képviselőházi ülések előkészítése. Pásztor szerint a változó világ körülményei ahogyan a lakosságot, úgy a demokratikusan választott vezetőket is új kihívások elé állítják. Személyes meggyőződésem, hogy a Tartományi Képviselőházban is csak összefogással, a politikai különbségeken felülemelkedve lehetünk sikeresek - áll Pásztor István bejegyzésében. A folytatásban azt írja: nem politikai csatározásokra, hanem szoros együttműködésre, erőink összpontosítására lesz szükség az előttünk álló időszakban. A Tartományi Képviselőház elnökeként ennek a munkának az irányításában szeretnék sikeres lenni. Összefogással messzire juthatunk, sőt csak összefogva lehetünk igazán sikeresek - írja Pásztor István Facebook-oldalán.

Pásztor István
Tartományi Parlament

Most

15:24, Frissítve: 17:22

Négy éve indult el a Kalamáris

A Pannon Televízió műsorában neves magyar írók és világirodalmi alkotók remekművei születnek újjá óvodások és általános iskolások szavalásával. A Kalamárist minden délután 18 óra 55 perckor láthatják a nézők.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.