Ugrás a tartalomra

Ötödször ismételték meg a szavazást

2022.06.30
21:29
2022.06.30
21:37
Forrás
Pannon RTV
617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.

A szavazóhely csütörtök reggel néhány perccel 7 óra után rendben megnyílt, és a nap folyamán sem érkezett jelentés szabálytalanságokról. Ezen a szavazóhelyen 1089 választópolgár szerepelt a névjegyzékben, közülük este fél nyolcig 617-en járultak az urnák elé, ami 56,7 százalékos részvételt jelent - derül ki a CRTA jelentéséből.

Veliki Trnovac az egyetlen olyan település Szerbiában, ahol különböző szabálytalanságok miatt még nem sikerült kihirdetni az április 3-án megtartott szerbiai parlamenti választások eredményét, többször is újrázni kellett, ez pedig azt is jelenti, hogy emiatt tolódik már hónapok óta az előrehozott választások végeredményének kihirdetése, és emiatt csúszik az új parlament megalakulása is.

A választás kimenetele a leginkább a Preševo-völgyi Albánok Koalíciója számára fontos, mert ettől függhet, hogy bejutnak-e a parlamentbe.

szavazás
választások 2022
Veliki Trnovac

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.