Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ötödször ismételték meg a szavazást

2022.06.30
21:29
2022.06.30
21:37
Forrás
Pannon RTV
617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.

A szavazóhely csütörtök reggel néhány perccel 7 óra után rendben megnyílt, és a nap folyamán sem érkezett jelentés szabálytalanságokról. Ezen a szavazóhelyen 1089 választópolgár szerepelt a névjegyzékben, közülük este fél nyolcig 617-en járultak az urnák elé, ami 56,7 százalékos részvételt jelent - derül ki a CRTA jelentéséből.

Veliki Trnovac az egyetlen olyan település Szerbiában, ahol különböző szabálytalanságok miatt még nem sikerült kihirdetni az április 3-án megtartott szerbiai parlamenti választások eredményét, többször is újrázni kellett, ez pedig azt is jelenti, hogy emiatt tolódik már hónapok óta az előrehozott választások végeredményének kihirdetése, és emiatt csúszik az új parlament megalakulása is.

A választás kimenetele a leginkább a Preševo-völgyi Albánok Koalíciója számára fontos, mert ettől függhet, hogy bejutnak-e a parlamentbe.

szavazás
választások 2022
Veliki Trnovac

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.