Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

A parlamenti képviselőcsoportok vezetőivel tárgyalt Maja Gojković

2019-04-16
11:59
2019-04-16
12:04
Forrás
Szerbiai RTV
A köztársasági parlamenti képviselőcsoportok vezetőivel tárgyalt ma Maja Gojković, parlamenti elnök. A másfél órás egyeztetésen nem vett részt a Szövetség Szerbiáért elnevezésű tömörülés.

Előzetes tájékoztatásuk szerint nem vesznek részt olyan egyeztetésen, amely nem nyilvános a sajtó számára. A kormánypárti frakciók mellett ugyanakkor részt vett az egyeztetésen a Liberális Demokrata Párt és a Szerb Radikális Párt vezetője is.

Gojković azért hívta össze a frakciók képviselőit, hogy a köztársasági parlament további munkájáról egyeztessenek.

parlament

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.