Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

A parlamenti képviselőcsoportok vezetőivel tárgyalt Maja Gojković

2019-04-16
11:59
2019-04-16
12:04
Forrás
Szerbiai RTV
A köztársasági parlamenti képviselőcsoportok vezetőivel tárgyalt ma Maja Gojković, parlamenti elnök. A másfél órás egyeztetésen nem vett részt a Szövetség Szerbiáért elnevezésű tömörülés.

Előzetes tájékoztatásuk szerint nem vesznek részt olyan egyeztetésen, amely nem nyilvános a sajtó számára. A kormánypárti frakciók mellett ugyanakkor részt vett az egyeztetésen a Liberális Demokrata Párt és a Szerb Radikális Párt vezetője is.

Gojković azért hívta össze a frakciók képviselőit, hogy a köztársasági parlament további munkájáról egyeztessenek.

parlament

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.