Ugrás a tartalomra

A pártközi párbeszédben résztvevő EP-s közvetítők szerbiai vezetőkkel tárgyaltak

2022.01.28
21:21
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić államfő a pártközi párbeszédben résztvevő európai parlamenti közvetítőkkel, Tanja Fajonnal, Vladimir Bilčikkel, Knut Fleckensteinnel és Eduard Kukannal találkozott.

Megvitatták a közelgő szerbiai választásokat, valamint a koszovói szerbek szavazati jogaival kapcsolatos nehézségeket. A szerb köztársasági elnök rámutatott azokra az akadályokra, amellyel a prištinai hatóságok minden demokratikus normával és európai értékkel ellentétben megpróbálják megfosztani a koszovói szerbeket attól, hogy éljenek szavazati jogukkal az áprilisi választásokon.

A közvetítőket a szerb miniszterelnök is fogadta, majd a köztársasági parlament elnökével is egyeztettek. Ivica Dačić mellett a parlamenti pártok és az ellenzék képviselőivel is találkoztak a közvetítők.

Szerbia
választások
párbeszéd
Ivica Dačić
Aleksandar Vučić
Ana Brnabić

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.