Ugrás a tartalomra

Pásztor István: 2017 áttörés jellegű év volt

2017.12.27
16:52
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Embert próbáló, de sikeres évnek értékelte a 2017-es esztendőt hagyományos évzáró fogadásán Újvidéken Pásztor István.

Embert próbáló, de sikeres évnek értékelte a 2017-es esztendőt hagyományos évzáró fogadásán Újvidéken Pásztor István. A Vajdasági Parlament és a VMSZ elnöke a Pannon RTV-nek elmondta: idén mindent megtettek, hogy az elvándorlás megálljon vagy lassuljon. Aláhúzta: ennek a célnak a teljesítése érdekében politizáltak a szerbiai országos törvényhozásban, a vajdasági érdekérvényesítésben, és bonyolították le azokat a programokat, amelyeket a magyar kormány segítségével indítottak el, illetve folytattak.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Parlament (VMSZ): „Itt elsősorban a gazdaságfejlesztési programot emelném ki, amelynek a három éves futamidejéből a második évet teljesítettük. A 2017-es év áttörés jellegű év volt. Mind a támogatottak száma, mind a támogatások volumene és sokszínűsége szempontjából. Látom a folyamatnak a végét. Egészen biztos, hogy ezt a három éves ciklust sikeresen tudjuk lezárni.”

Pásztor István
évértékelő

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.