Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Még 400 millió dinárra van szükség a palicsi aquapark befejezéséhez

2021.04.15
12:46
2021.04.15
13:00
Forrás
subotica.com
Még mintegy 400 millió dinárra van szükség a palicsi aquapark építési munkálatainak befejezéséhez - jelentette ki a Vajdasági RTV Pravi ugao című műsorának vendégeként Pásztor István.

A VMSZ és a Tartományi Képviselőház elnöke kiemelte, hogy a szerbiai pénzügyminisztérium illetékes felügyelőinek kell megállapítaniuk, hogy eddig milyen ütemben haladt a projekt pénzelése. A politikus elmondta, egy 1,5 milliárd dinár értékű beruházásról van szó, amely megvalósítását köztársasági, tartományi és városi eszközökből pénzelik. Pásztor István a Palics Park Kft. közgyűlési elnökeként a tisztánlátás miatt szeretné ellenőrizni a beruházás pénzügyi kereteit, de az iratok áttekintése után fény derült arra, hogy még közel 400 millió dinárra lesz szükség ahhoz, hogy felépüljön a palicsi aquapark.

Pásztor István
aquapark
wellnessközpont
tartományi képviselőház
VMSZ

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.