Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pásztor István: Minden választópolgár járuljon az urnák elé

2022.01.15
15:18
Forrás
Tanjug
Fontos nap a holnapi, minden választópolgár járuljon az urnák elé, és támogassa az alkotmánymódosítást - erre biztat mindenkit Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség és a Tartományi Képviselőház elnöke.

A Tanjug hírügynökségnek adott interjújában arról beszélt, hogy azért kell támogatni a módosítást, mert ezzel közelebb kerülhetünk az általános célhoz, a teljes bírói függetlenséghez. Mindenki éljen a szavazati jogával, a holnapi nap fontos - szögezte le Pásztor István. 

Pásztor István
választás
választási feltételek

Most

07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.