Ugrás a tartalomra
Tartományi Képviselőház

Pásztor István is részt vett az Európai Régiók Közgyűlésének nagygyűlésén

2019-06-08
12:05
2019-06-08
20:22
Forrás
Tartományi Képviselőház
Pásztor István is részt vett az Európai Régiók Közgyűlésének nagygyűlésén Cipruson. A találkozón több mint 30 európai régió mintegy 150 képviselője volt jelen.

A Tartományi Képviselőház elnöke kiemelte, különösen fontos, hogy Vajdaságnak lehetősége van arra, hogy aktívan részt vegyen az európai regionális politika alakításában. Pásztor István Magnus Berntssonnal, az Európai Régiók Közgyűlésének elnökével is tárgyalt a szervezet nyári akadémiájáról, amelynek Újvidék ad otthont. Az akadémia július elsejétől hatodikáig tart majd.

Pásztor István
Európai Régiók Közgyűlése
Ciprus

Most

14:31

Mezőgazdasági kiállítás Módoson

Mezőgazdasági kiállítást rendeznek a Szécsány községi Módoson. A rendezvényt szeptember 29-én tartják és mintegy 80 agráriumban dolgozó termelőt, családi vállalkozót, valamint céget várnak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.