Ugrás a tartalomra
Tartományi Képviselőház

Pásztor István is részt vett az Európai Régiók Közgyűlésének nagygyűlésén

2019-06-08
12:05
2019-06-08
20:22
Forrás
Tartományi Képviselőház
Pásztor István is részt vett az Európai Régiók Közgyűlésének nagygyűlésén Cipruson. A találkozón több mint 30 európai régió mintegy 150 képviselője volt jelen.

A Tartományi Képviselőház elnöke kiemelte, különösen fontos, hogy Vajdaságnak lehetősége van arra, hogy aktívan részt vegyen az európai regionális politika alakításában. Pásztor István Magnus Berntssonnal, az Európai Régiók Közgyűlésének elnökével is tárgyalt a szervezet nyári akadémiájáról, amelynek Újvidék ad otthont. Az akadémia július elsejétől hatodikáig tart majd.

Pásztor István
Európai Régiók Közgyűlése
Ciprus

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.