Ugrás a tartalomra

Pásztor István a szerb-magyar határátkelésről

2021.01.27
09:02
2021.01.27
10:25
Forrás
Facebook/Pásztor István
A válságstáb érzéketlenségét és merevségét nem sikerült áttörni, de nem adom fel - írta tegnap este közösségi oldalán Pásztor István.

A válságstáb érzéketlenségét és merevségét nem sikerült áttörni, de nem adom fel - írta tegnap este közösségi oldalán Pásztor István. A VMSZ elnöke úgy fogalmazott, ez volt az a kedd, amelytől mindannyian a Magyarországra történő határátkelés megkönnyítését reméltük, azonban ismét csalódnunk kellett a „szakmában”. Pedig mi, vajdasági magyarok nem akarunk semmi mást és semmi többet, mint ami a többi balkáni szomszédos ország felé érvényben van - hangsúlyozta a politikus. Azt írta, nem értjük, miért nem lehetséges a könnyítés, amikor a magyarországi számok látványosan és trendszerűen javuló pályára álltak. A VMSZ elnökének posztjában az áll, ahogyan ígérte, nem adja fel.

határátlépés
határ
Pásztor István

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.