Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Pásztor István a szerb-magyar határátkelésről

2021.01.27
09:02
2021.01.27
10:25
Forrás
Facebook/Pásztor István
A válságstáb érzéketlenségét és merevségét nem sikerült áttörni, de nem adom fel - írta tegnap este közösségi oldalán Pásztor István.

A válságstáb érzéketlenségét és merevségét nem sikerült áttörni, de nem adom fel - írta tegnap este közösségi oldalán Pásztor István. A VMSZ elnöke úgy fogalmazott, ez volt az a kedd, amelytől mindannyian a Magyarországra történő határátkelés megkönnyítését reméltük, azonban ismét csalódnunk kellett a „szakmában”. Pedig mi, vajdasági magyarok nem akarunk semmi mást és semmi többet, mint ami a többi balkáni szomszédos ország felé érvényben van - hangsúlyozta a politikus. Azt írta, nem értjük, miért nem lehetséges a könnyítés, amikor a magyarországi számok látványosan és trendszerűen javuló pályára álltak. A VMSZ elnökének posztjában az áll, ahogyan ígérte, nem adja fel.

határátlépés
határ
Pásztor István

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.