Ugrás a tartalomra

Pásztor a kormányalakításról: Nincsenek megválaszolatlan kérdések

2016-08-08
10:30
Legutóbb június elején tárgyaltunk Aleksandar Vučićtyal a szerbiai kormány megalakításáról - jelentette ki Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke az RTV-nek
Legutóbb június elején tárgyaltunk Aleksandar Vučićtyal a szerbiai kormány megalakításáról - jelentette ki Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke az RTV-nek. Pásztor elmondta, szerinte nincsenek megválaszolatlan kérdések, amelyek kapcsán problémák merülhetnek fel. Amikor megteremtődnek a feltételei, a kormányalakító biztosan kezdeményezni fogja a tárgyalást - tette hozzá. A VMSZ elnöke reményét fejezte ki, hogy ez a folyamat viszonylag hamar lezárul. Az RTV-nek nyilatkozva leszögezte: nem változott pártjának véleménye, tehát továbbra is államtitkári szinten kívánnak részt venni a végrehajtó hatalomban. (Vajma)
VMSZ
kormányalakítás
Pasztor
államtitkárok

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.