Ugrás a tartalomra

Pásztor a kormányalakításról: Nincsenek megválaszolatlan kérdések

2016-08-08
10:30
Legutóbb június elején tárgyaltunk Aleksandar Vučićtyal a szerbiai kormány megalakításáról - jelentette ki Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke az RTV-nek
Legutóbb június elején tárgyaltunk Aleksandar Vučićtyal a szerbiai kormány megalakításáról - jelentette ki Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke az RTV-nek. Pásztor elmondta, szerinte nincsenek megválaszolatlan kérdések, amelyek kapcsán problémák merülhetnek fel. Amikor megteremtődnek a feltételei, a kormányalakító biztosan kezdeményezni fogja a tárgyalást - tette hozzá. A VMSZ elnöke reményét fejezte ki, hogy ez a folyamat viszonylag hamar lezárul. Az RTV-nek nyilatkozva leszögezte: nem változott pártjának véleménye, tehát továbbra is államtitkári szinten kívánnak részt venni a végrehajtó hatalomban. (Vajma)
VMSZ
kormányalakítás
Pasztor
államtitkárok

Most

18:42, Frissítve: 18:49

Szalonnavásárt tartottak Ferenchalmon

Az eseményen húsfeldolgozással foglalkozó magánszemélyek és vállalatok állították ki portékájukat. A bírálóbizottság 300 szalonnaminta közül választotta ki a legjobbat.
15:37, Frissítve: 15:42

5 nap alatt 25 ezer bírság

Egyelőre így áll a hétfőn kezdődött fokozott közúti ellenőrzési akció Szerbiában. A szabálysértések java részét gyorshajtás, ittas vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztása tette ki.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.