Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pásztor: A vajdasági magyarok listája győzött

2019-05-26
23:01
2019-05-27
01:25
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági magyarok szívből örülhetnek, a mi listánk győzött - így értékelte a Fidesz-KDNP európai parlamenti győzelmét Pásztor István a Pannon RTV-nek Budapesten.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszönetet mondott annak a mintegy 50 ezer vajdasági magyarnak, aki szavazott, valamint az aktivistáiknak, a párt helyi szervezeteinek és mindenkinek, aki segített a mozgósításban. Pásztor szerint a mostani egy közös siker, amely azt bizonyítja, hogy ha egy irányba tartunk, akkor nagyon komoly sikereket tudunk felmutatni.

Pásztor István, elnök, VMSZ: „Mintegy 50 ezren szavaztak a 70 ezer szavazati joggal rendelkező vajdasági magyarból, ami több mint 70 százalékos teljesítményt jelent. Ilyen szempontból a választási iroda vezetőjének az elismerő mondata teljesen tárgyszerű. Az pedig, hogy kevesebb az érvénytelen szavazatok száma, azt bizonyítja, hogy a terepi munka, az aktivisták munkája sokat jelentett, hogy azok érvényesek legyenek.”

Pásztor István
EP-választás
Budapest
Fidesz-KDNP

Most

14:31

Mezőgazdasági kiállítás Módoson

Mezőgazdasági kiállítást rendeznek a Szécsány községi Módoson. A rendezvényt szeptember 29-én tartják és mintegy 80 agráriumban dolgozó termelőt, családi vállalkozót, valamint céget várnak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.