Ugrás a tartalomra

Pásztor: A vajdasági magyarok listája győzött

2019.05.26
23:01
2019.05.27
01:25
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági magyarok szívből örülhetnek, a mi listánk győzött - így értékelte a Fidesz-KDNP európai parlamenti győzelmét Pásztor István a Pannon RTV-nek Budapesten.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszönetet mondott annak a mintegy 50 ezer vajdasági magyarnak, aki szavazott, valamint az aktivistáiknak, a párt helyi szervezeteinek és mindenkinek, aki segített a mozgósításban. Pásztor szerint a mostani egy közös siker, amely azt bizonyítja, hogy ha egy irányba tartunk, akkor nagyon komoly sikereket tudunk felmutatni.

Pásztor István, elnök, VMSZ: „Mintegy 50 ezren szavaztak a 70 ezer szavazati joggal rendelkező vajdasági magyarból, ami több mint 70 százalékos teljesítményt jelent. Ilyen szempontból a választási iroda vezetőjének az elismerő mondata teljesen tárgyszerű. Az pedig, hogy kevesebb az érvénytelen szavazatok száma, azt bizonyítja, hogy a terepi munka, az aktivisták munkája sokat jelentett, hogy azok érvényesek legyenek.”

Pásztor István
EP-választás
Budapest
Fidesz-KDNP

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.