Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pásztor: A vajdasági magyarok listája győzött

2019-05-26
23:01
2019-05-27
01:25
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági magyarok szívből örülhetnek, a mi listánk győzött - így értékelte a Fidesz-KDNP európai parlamenti győzelmét Pásztor István a Pannon RTV-nek Budapesten.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszönetet mondott annak a mintegy 50 ezer vajdasági magyarnak, aki szavazott, valamint az aktivistáiknak, a párt helyi szervezeteinek és mindenkinek, aki segített a mozgósításban. Pásztor szerint a mostani egy közös siker, amely azt bizonyítja, hogy ha egy irányba tartunk, akkor nagyon komoly sikereket tudunk felmutatni.

Pásztor István, elnök, VMSZ: „Mintegy 50 ezren szavaztak a 70 ezer szavazati joggal rendelkező vajdasági magyarból, ami több mint 70 százalékos teljesítményt jelent. Ilyen szempontból a választási iroda vezetőjének az elismerő mondata teljesen tárgyszerű. Az pedig, hogy kevesebb az érvénytelen szavazatok száma, azt bizonyítja, hogy a terepi munka, az aktivisták munkája sokat jelentett, hogy azok érvényesek legyenek.”

Pásztor István
EP-választás
Budapest
Fidesz-KDNP

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.