Ugrás a tartalomra

Pecesoron is helyi közösségi választásokat tartottak

2021.06.14
15:51
Forrás
Pannon RTV
154 személy szerepel a választási névjegyzékben, közülük 111-en járultak az urnák elé.

Vasárnap Pecesoron is helyi közösségi választásokat tartottak. 9 tanácstagot választottak a szavazásra jogosult polgárok. A 14 jelölt közül Varga Kristóf, Varga Sándor, Eller Valentin, Klebecskó Tamás, Szerda Norbert, Szerda Tibor, Csernyák Róbert, Sági Zoltán és Bozsóki Dénes került be a helyi közösség tanácsába.

A Vajdasági Magyar Szövetség pártként ezen a választáson nem szerepelt, de hat jelölt élvezte a párt támogatását, közülük Bozsóki Dénes került be a tanácsba. Korábban a falu tanácsának egyetlen VMSZ által támogatott tagja sem volt.

Pecesor
választások
helyi közösség

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.