Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Pék Zoltán a digitális egyenlőtlenségek csökkentéséről a parlamentben

2021.03.23
16:35
Forrás
Pannon RTV
A Szerbia és az Európai Beruházási Bank részvételével megkötött hitelszerződés ratifikálásáról beszélt ma Pék Zoltán a szerbiai parlament ülésén.

A VMSZ köztársasági parlamenti képviselője elmondta, a projekt a szélessávú internetet biztosító infrastruktúra kiépítésére szolgál. Pék Zoltán kiemelte, a beruházás által a vidéki lakosság számára könnyítenék meg az internetelérést.

Pék Zoltán, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ: „Ez a projekt támogatást nyújt a vidéki és városi területek közötti, különféle digitális egyenlőtlenségek csökkentésére, illetve, hogy az egész társadalom, a gazdaság, az orvostudomány fejlődjön ezeken a területeken, és természetesen azért, hogy az oktatás minél magasabb színvonalú legyen hazánk régióiban. Remélem, hogy ezzel valamelyest csökkenthetjük a népesség kiáramlását hazánk azon részeiből.”

Pék Zoltán
köztársasági parlament
internet
digitalizáció
hitelszerződés
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

18:01, Frissítve: 21:29

Vajdaság Tóthfaluba költözött egy napra

Vásári forgatag, színes, hangos és vidám programok több helyszínen. Minden korosztály talál magának valami nagyon érdekeset. Felavatták a Mini Délvidék Parkot. Az esemény a nemzeti összetartozás évének vajdasági zárórendezvénye.

Népszerű