Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

A pekingi légvédelmi hivatal küldöttsége Újvidéken

2019-12-11
21:31
Forrás
Pannon RTV
A pekingi légvédelmi hivatal küldöttségét fogadta Újvidéken Ivan Đoković.

A tartományi kormány alelnöke a katasztrófavédelem és a vészhelyzetek kezelése terén esedékes együttműködési lehetőségekről tárgyalt a kínai féllel. A találkozót követően Ivan Đoković elmondta, a szerb kormány számára kiemelten fontosak a vészhelyzetek kezelésével megbízott osztályok, és ezért rendkívül fontosnak tartja a védelem terén történő tapasztalatcserét, illetve az együttműködési lehetőségek kiaknázását más országok hivatalaival.

Újvidék
Ivan Đoković
Peking
légvédelem

Most

23:01, Frissítve: 07:06

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.