Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

A pekingi légvédelmi hivatal küldöttsége Újvidéken

2019-12-11
21:31
Forrás
Pannon RTV
A pekingi légvédelmi hivatal küldöttségét fogadta Újvidéken Ivan Đoković.

A tartományi kormány alelnöke a katasztrófavédelem és a vészhelyzetek kezelése terén esedékes együttműködési lehetőségekről tárgyalt a kínai féllel. A találkozót követően Ivan Đoković elmondta, a szerb kormány számára kiemelten fontosak a vészhelyzetek kezelésével megbízott osztályok, és ezért rendkívül fontosnak tartja a védelem terén történő tapasztalatcserét, illetve az együttműködési lehetőségek kiaknázását más országok hivatalaival.

Újvidék
Ivan Đoković
Peking
légvédelem

Most

13:13, Frissítve: 13:40

Idén silányabb a nád minősége

A ködös, nyirkos időjárás miatti kényszerszünet után újraindult a nád vágása Erzsébetlak környékén. Egyre kevesebben végzik ezt az emberpróbáló munkát, pedig a nádat már gépekkel vágják.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.