Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Pénzügyi támogatásokról döntöttek a Tartományi Kormány ülésén

2021.06.30
16:53
Forrás
Közlemény
Ennek értelmében a tartomány terültén található egészségügyi intézmények adaptációjára és felszerelésére 76,3 millió dinárt hagytak jóvá.

A nagybecskereki Dr. Vasa Savić Speciális Kórház bővítési célokra 30 millió dinárt kapott, a Vajdasági Tüdőgondozó Intézetnek a mikrobiológiai labor felszerelésére 27,2 millió dinárt láttak elő, míg a Vajdasági Onkológiai Intézet felszerelések beszerzésére 14,1 millió dinárt kap. Emellett az adai wellnessközpont külső részének rendezését mintegy 70 millió dinárral támogatja a Tartományi Kormány. Egyebek mellett több általános és középiskola fejlesztési támogatásáról is döntöttek.

tartományi kormány
támogatás
egészségügyi intézmény
egészségügyi intézmények

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.