Ugrás a tartalomra
Tanjug / Strahinja Acimovic

Petar Petković: Nem fogjuk némán nézni, hogy Koszovót felveszik a nemzetközi szervezetekbe

2022.05.14
20:29
2022.05.14
20:37
Forrás
Szerbiai RTV
Növekszik majd azon országok száma, amelyek visszavonják Koszovó függetlenségének - véli Szerbia Koszovó-ügyi Irodájának igazgatója.

Nem fogjuk némán nézni, hogy Koszovót felveszik a nemzetközi szervezetekbe - nyilatkozta Petar Petković a szerbiai köztévének. Szerbia Koszovó-ügyi Irodájának igazgatója azt mondta, arra számít, hogy tovább növekszik majd azon országok száma, amelyek visszavonják Koszovó függetlenségének elismerését. Hozzátette: a Belgrád és Priština között folytatott tárgyalások nem vallottak kudarcot, annak ellenére hogy Priština ezt szeretné elérni. Szerbia nem fog fejet hajtani semmilyen zsarolás és nyomásgyakorlás előtt - hangsúlyozta Petar Petković.

Petar Petković
Koszovó

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű