Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Petković: Putyin Szerbia oldalán áll

2022.08.08
18:49
Forrás
Szerbiai RTV
Albin Kurti kétségkívül háborút szeretne, nem pedig párbeszédet Koszovó és Szerbia között - véli Petar Petković.

A Szerb Kormány Koszovó-ügyi irodájának igazgatója kiemelte, attól tart, hogy fokozódni fog a Belgrád és Pristina közötti konfliktus. Petković elmondta, meg van győződve arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök Szerbia oldalán áll.

Albin Kurti
Petar Petković
Belgrád
Pristina

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.