Ugrás a tartalomra
MTI/Kiss Gábor

Potápi Árpád János: minden, amit ma teszünk, a jövőnkért van

2023.04.15
14:43
2023.04.15
15:34
Forrás
MTI
"Minden, amit ma teszünk, igazából a jövőnkért van" - jelentette ki a magyar nemzetpolitika tevékenységét és eredményeit ismertetve Potápi Árpád János, az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület (EMKE) éves közgyűlésén és díjátadóján.

Az egyik legfontosabb erdélyi magyar civil szervezet éves rendezvényén mondott köszöntőjében az államtitkár hangsúlyozta: a magyar kormány és az EMKE ugyanazért dolgozik; a közös cél az, hogy legyenek magyar emberek tíz, húsz, ötven és száz év múlva is. "Ha mi ezt a munkát nem végezzük el 2023-ban és a következő években, a jövőnket éljük fel" - fogalmazott a magyar Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára.

Potápi Árpád János a kolozsvári rendezvényen 2023, a gondoskodó nemzet éve a nemzetpolitikában címmel tartott előadást, majd átvette az EMKE Kötő József-díját, amelyben a Kárpát-medencei magyar civil szervezetek és közösségek következetes támogatásáért részesült.

Potápi Árpád János
nemzetpolitika
Kolozsvár

Most

08:53, Frissítve: 11:03

Orbán Viktor: Magyarország nem lesz migránsgettó!

A migrációs probléma bonyolult, de a megoldás egyszerű: nem kell őket beengedni! - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádióban. Facebook-posztjában is megerősítette: Magyarország nem lesz migránsgettó.

Népszerű