Ugrás a tartalomra
TANJUG/ FOTO HINA/ DANIEL KASAP/ nr/ 2020.11.26.

Pozitív lett Andrej Plenković horvát kormányfő koronavírus-tesztje

2020.11.30
20:28
2020.11.30
20:35
Forrás
Blic
Orvosa tanácsára újra elvégezték rajta a tesztet, mivel a tegnapi vizsgálatok negatív eredményt hoztak.

Feleségénél, Ana Maslać Plenkovićnál szombaton állapították meg, hogy fertőzött, ezt követően a horvát miniszterelnök is elvégezte a tesztet, amelynek első eredménye még negatív volt. A legfrissebb teszt azonban már igazolta a koronavírus jelenlétét a szervezetében. Plenković jól érzi magát, karanténban van, és otthonról végzi feladatait.

Andrej Plenković
horvát
kormányfő
pozitív
koronavírus
teszt
járvány
Horvátország

Most

17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 16:48

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.
15:47, Frissítve: 17:27

Elstartolt a 19. Vajdasági Szabadegyetem

130 vajdasági és Kárpát-medencei fiatal érkezett a kishegyesi Kátai tanyára, ahol a héten őket is érintő gazdasági, politikai és társadalmi témákról hallhatnak előadásokat.

Népszerű