Ugrás a tartalomra

Priština pert indíthat Szerbia ellen népirtás vádjával

2017.04.05
15:34
Miután Koszovónak nem sikerült csupán egy törvénymódosítással a koszovói védelmi erőket katonasággá alakítania, Hashim Thaci bejelentése szerint Priština arra készül, hogy népirtás vádjával pert indít Szerbia ellen
Miután Koszovónak nem sikerült csupán egy törvénymódosítással a koszovói védelmi erőket katonasággá alakítania, Hashim Thaci bejelentése szerint Priština arra készül, hogy népirtás vádjával pert indít Szerbia ellen. Ez egy procedurális eljárás, amelyet tiszteletben kell tartanunk - mondta Thaci, és hozzátette: élnünk kell azzal a megkérdőjelezhetetlen jogunkal, hogy bepereljük Szerbiát népirtás vádjával. (Szerbiai RTV)
Koszovó
Pristina
Thaci
népirtás
per indítása

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.