Ugrás a tartalomra

Pristinai brit nagykövetség: A dekorálás nem a nagykövet feladata

2019-10-16
22:07
2019-10-16
22:18
Forrás
Szerbiai RTV
Nem szólhatunk bele, hogy a beszélgetőtársunk hogyan rendezi be az irodáját - válaszolta meg Nagy-Britannia pristinai nagykövetsége Aleksandar Vučić kérdését.

A szerb államfő ugyanis Twitter bejegyzésében arról érdeklődött, hogy Nicholas Abbott pristinai nagykövet miért fényképezkedett albán zászló mellett a választásokat nyert Albin Kurtival? Az Önrendelkezés nevű tömörülés pártirodájának dekorálása nem tartozik a brit nagykövet feladatkörébe, az viszont igen, hogy kapcsolatot teremtsen Koszovón a vezető politikusokkal - áll a brit nagykövetség válaszában.

Aleksandar Vučić megköszönte az egyenes választ, és hozzátette: mindannyian megértettünk mindent.

Pristina
Koszovó
Albin Kurti
Aleksandar Vučić
Albánia
Szerbia
Nicholas Abbott
brit nagykövet

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.