Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic/bb

A pristinai és az albániai delegáció elhagyta a CEFTA ülését

2018-12-06
16:36
2018-12-06
16:45
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb delegáció által kiadott közleményben az áll, hogy a két csoport kivonulása egyértelmű jele annak, hogy szabotálni akarják a problémák tárgyalások útján való megoldását.

Elhagyta a pristinai és az albániai delegáció a Közép-európai Szabadkereskedelmi Megállapodás rendes ülését - írja a szerb közmédia. A szerb delegáció által kiadott közleményben az áll, hogy a két csoport kivonulása egyértelmű jele annak, hogy szabotálni akarják a problémák tárgyalások útján való megoldását.

A szerb képviselők egyébként a résztvevők előtt ismét felsorolták a koszovói vezetés azon tevékenységeit, amelyekkel megsértik a nemzetközi egyezményeket. Leszögezik, Szerbia ismét - azzal, hogy részt vett az ülésen - konstruktív módon viszonyult a kérdéshez.

Pristina
Koszovó
CEFTA
Albánia

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.