Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic/bb

A pristinai és az albániai delegáció elhagyta a CEFTA ülését

2018-12-06
16:36
2018-12-06
16:45
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb delegáció által kiadott közleményben az áll, hogy a két csoport kivonulása egyértelmű jele annak, hogy szabotálni akarják a problémák tárgyalások útján való megoldását.

Elhagyta a pristinai és az albániai delegáció a Közép-európai Szabadkereskedelmi Megállapodás rendes ülését - írja a szerb közmédia. A szerb delegáció által kiadott közleményben az áll, hogy a két csoport kivonulása egyértelmű jele annak, hogy szabotálni akarják a problémák tárgyalások útján való megoldását.

A szerb képviselők egyébként a résztvevők előtt ismét felsorolták a koszovói vezetés azon tevékenységeit, amelyekkel megsértik a nemzetközi egyezményeket. Leszögezik, Szerbia ismét - azzal, hogy részt vett az ülésen - konstruktív módon viszonyult a kérdéshez.

Pristina
Koszovó
CEFTA
Albánia

Most

07:40

Megállt a havazás

Több mint 30 órányi havazás után az éjszaka folyamán Szerbia nagyobb részén megállt a hóesés.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.