Ugrás a tartalomra
TANJUG/ZORAN ZESTIC/nr

Projekteket mutat a Nemzetközi Fejlesztési Pénzügyi Társaság küldöttségének Siniša Mali

2020.09.21
15:24
Forrás
Szerbiai RTV
A 14 milliárd euró értékű Szerbia 2025 program számára fontos pénzügyi terveket mutat be a szerb kormány a Nemzetközi Fejlesztési Pénzügyi Társaság magas rangú küldöttségének.

Siniša Mali szerb pénzügyminiszter arról beszélt, hogy az infrastrukturális fejlesztések mellett érdeklődés mutatkozik a mikro-, a kis- és a közepes vállalkozások, a női vállalkozók és a mezőgazdaság iránt az amerikai fél részéről.

Mali reményének adott hangot, hogy az elkövetkező egy évben kialakul a szervezet belgrádi irodájának megnyitása is, ami a szerb pénzügyminiszter szerint biztató jel lesz a külföldi befektetők számára.

A Nemzetközi Fejlesztési Pénzügyi Társasággal ma kezdődő tárgyalások fontos részét képezik a két hete kötött washingtoni megállapodásnak.

befektetés
projekt
Siniša Mali
Nemzetközi Fejlesztési Pénzügyi Társaság
infrastrukturális beruházások

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.