Ugrás a tartalomra

Putyin: Moszkva kész együttműködni Londonnal a Szkripal-ügy felderítésében

2018.03.18
22:28
Forrás
MTI
Oroszország kész együttműködni Nagy-Britanniával a Szkripal-ügy felderítésében - jelentette Vlagyimir Putyin újraválasztott orosz elnök újságíróknak vasárnap éjjel Moszkvában.

Szavai szerint a médiából értesült arról, hogy Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynököt és a lányát megmérgezték Angliában. A gyilkossági kísérlettel London Moszkvát vádolta, amit az orosz vezetés visszautasított, az incidens miatt a két fél kölcsönösen kiutasított 23 diplomatát és más retorziókat is életbe léptetett egymás ellen.


 "Az első dolog, ami az ember eszébe jut, hogy ha ez harci méreganyag lenne, akkor az emberek természetesen a helyszínen meghaltak volna, ez nyilvánvaló tény, ennek tudatában kell lenni. Oroszországnak nincsenek  ilyen eszközei, mi az összes vegyi fegyverünket megsemmisítettük nemzetközi ellenőrzés alatt" - hangoztatta Putyin.

Szergej Szkripal
Vlagyimir Putyin

Most

10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.