Ugrás a tartalomra
FoNet/Nenad Đorđević

Putyin Szerbiába látogat

2018-11-14
15:36
Forrás
Szerbiai RTV
Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Vučić hangsúlyozta: hasznos és termékeny találkozóra számít az orosz államfővel. A szerb államfő egyúttal köszönetet mondott amiért Oroszország támogatja Szerbia területi integritásának a megőrzését, valamint azért a segítségért, amit Oroszország nyújt Koszovó kérdésével kapcsolatban. Alekszandr Csepurin a találkozó után elmondta, Oroszország kész együttműködni és további segítséget nyújtani annak érdekében, hogy megoldást találjanak Koszovó ügyében.

Alekszandar Csepurin
Aleksandar Vučić
Vlagyimir Putyin

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű