Ugrás a tartalomra
FoNet/Nenad Đorđević

Putyin Szerbiába látogat

2018-11-14
15:36
Forrás
Szerbiai RTV
Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Vučić hangsúlyozta: hasznos és termékeny találkozóra számít az orosz államfővel. A szerb államfő egyúttal köszönetet mondott amiért Oroszország támogatja Szerbia területi integritásának a megőrzését, valamint azért a segítségért, amit Oroszország nyújt Koszovó kérdésével kapcsolatban. Alekszandr Csepurin a találkozó után elmondta, Oroszország kész együttműködni és további segítséget nyújtani annak érdekében, hogy megoldást találjanak Koszovó ügyében.

Alekszandar Csepurin
Aleksandar Vučić
Vlagyimir Putyin

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.