Ugrás a tartalomra
FoNet/Nenad Đorđević

Putyin Szerbiába látogat

2018-11-14
15:36
Forrás
Szerbiai RTV
Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Vučić hangsúlyozta: hasznos és termékeny találkozóra számít az orosz államfővel. A szerb államfő egyúttal köszönetet mondott amiért Oroszország támogatja Szerbia területi integritásának a megőrzését, valamint azért a segítségért, amit Oroszország nyújt Koszovó kérdésével kapcsolatban. Alekszandr Csepurin a találkozó után elmondta, Oroszország kész együttműködni és további segítséget nyújtani annak érdekében, hogy megoldást találjanak Koszovó ügyében.

Alekszandar Csepurin
Aleksandar Vučić
Vlagyimir Putyin

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.