Ugrás a tartalomra
Putyin, Erdogan
Tanjug via AP/Pavel Golovkin, Pool

Putyin: teljesen helyreálltak az orosz-török kapcsolatok

2017-11-14
08:40
2017-11-14
08:56
Forrás
MTI
Oroszország és Törökország egyetért abban, hogy növelni kell a szíriai politikai rendezést célzó erőfeszítéseket - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Hétfőn Szocsiban több mint négyórás tárgyalást folytatott török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal. Közös sajtótájékoztatójukon Putyin azt hangoztatta, hogy Oroszország, Törökország és Irán együttműködése konkrét eredményeket hozott Szíriában. Hozzátette: Moszkva és Ankara továbbra is együttműködik majd az arab országban zajló válság megoldása érdekében.

A két vezető a szíriai helyzet mellett részletesen áttekintette a kétoldalú gazdasági kapcsolatok kérdéseit is.

Putyin
Erdogan
Oroszország
Törökország
Szíria

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő