Ugrás a tartalomra

Rendkívüli tanácskozást tart négy uniós tagállam külügyminisztere

2020.01.07
14:18
2024.03.19
08:49
Forrás
MTI
Németország, Olaszország, az Egyesült Királyság és Franciaország külügyminisztere Brüsszelben a Líbiában, valamint az Irakban és Iránban kialakult helyzetről tanácskozik Brüsszelben.

A külügyminiszterek Josep Borrell uniós külügyi főképviselővel találkoznak, hogy a Kászim Szulejmáni iráni tábornok halálát követően kialakult közel-keleti válság és az egyben Líbiára is kiterjedt nemzetközi feszültség csökkentésére megoldást találjanak.

"Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a katonai beavatkozás nem megoldás a válság enyhítésére. Ezt fogjuk megvitatni ma Brüsszelben.” - írta Luigi Di Maio olasz külügyminiszter a Facebookon.

Brüsszel
külügyminiszter
Líbia
Irak
Irán

Most

15:19, Frissítve: 17:11

Az intermodális áruszállításról tanácskoztak Újvidéken

Az intermodális áruszállítás jelenlegi helyzetéről és a fejlesztési lehetőségeiről tanácskoztak Újvidéken. Ennek lényege, hogy az árukat egy rakodási egységként, külön kezelés nélkül, különböző szállítási módokkal juttatják el a kívánt helyre.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.