Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Levajković

Részt vesz a választáson az 1 az 5 millióból tömörülés

2020-01-28
14:46
Forrás
Pannon RTV
Részt vesz az áprilisi szerbiai választásokon az 1 az 5 millióból tömörülés. Ezt jelentette be ma a szervezet egyik vezetője.

Fotó: FoNet/Aleksandar Levajković

Valentina Reković szerint világossá vált számukra, hogy az ellenzék egy része ellehetetleníti az összefogást. Mint mondta, ezért vesznek részt a szavazáson. Az 1 az 5 millióból csoport szervezte hétről hétre a tüntetéseket a jelenlegi hatalom ellen. Mint ismeretes,

Szerbiában április végén tartanak többszintű választást, így köztársasági, tartományi és önkormányzati szinten is, az ellenzék egy része bojkottot hirdetett.

1 az 5 millióból
választás

Most

14:30, Frissítve: 15:26

Marad az őszies idő

A napokban nem számíthatunk felmelegedésre. Szeles és esős napok elé nézünk. A hétvége hozhat melegfrontot akár 26 fokos csúcshőmérséklettel.
13:43, Frissítve: 14:09

Városiasodik a vadvilág

Egyre több nem háziasított állat él emberközelben - derül ki egy nemzetközi tudományos felmérés eredményéből.
13:02

Enyhítések Szerbiában

Ezentúl 23 óráig tarthatnak nyitva a kávézók és az éttermek zárt terei. Viszont továbbra sem engedélyezik a tömeges rendezvényeket.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.