Ugrás a tartalomra

Rogán: Új kormány, új struktúra, új kormánytagok

2018.04.11
15:15
2018.04.11
15:29
Forrás
MTI
Új kormányzás lesz, jelenetős részben új struktúrával és új szereplőkkel, hiszen választ kell adni a migráció és a nemzeti szuverenitás megvédésének kihívásaira - nyilatkozta Rogán Antal.

A magyar Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető kiemelte: Négy évvel ezelőtt még nem volt migráció, és nem akartak még sokan európai egyesült államokat a nemzetek Európája helyett. Ma ezek mind ott vannak az asztalon, így egy új kormányzati struktúrának ezekre a kihívásokra kell választ adnia. Ezért a kormány az eddigi rendben befejezi a munkáját, a miniszterelnök pedig megkéri a kabinet tagjait: készítsék el az elmúlt időszak lezárását és az átadás-átvétel dokumentációit - folytatta. A miniszterelnök már dolgozik az új kormánystruktúrán és feladatmegosztáson, amelyhez a kormánypártok elnökségétől megkapta már a felhatalmazást, és amelyet a parlament elé terjeszt majd annak megalakulása után.

Rogán Antal
kormány

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.