Ugrás a tartalomra

Šabacba látogatott Ana Brnabić és Aleksandar Vučić

2019.02.14
20:04
Forrás
Tanjug
A mačvai körzet fő állomásaként az esti órákban egy diákkollégiumot látogatott meg, majd Šabac városába érkezett a szerb államfő.

Először Ana Brnabić kormányfő állt a pulpitus mögé. Beszédében elmondta, még többet kell dolgozni a jobb jövő érdekében, a lakosságnak életminőségbeli javulást, a mezőgazdászoknak pedig további támogatásokat ígért. Aleksandar Vučić elmondta, még több külföldi, illetve hazai nagybefektető szükséges a körzetbe. Ezen is szeretne dolgozni a jövőben, amihez a helyiek kemény munkáját is kérte. A Szerbia jövője kampány költségvetésével kapcsolatban hozzátette, az előző köztársasági elnök büdzséje 2,5 millió dinár volt, míg most a teljes elnökségé 1,6 millió dinár, ami majdnem fele - ezért feleslegesnek tartja az erről szóló vitát.

Šabac
Ana Brnabić
Aleksandar Vučić
Szerbia jövője

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.