Ugrás a tartalomra

Sajtótájékoztatót tartott a Mozgalom a Polgári Szabadkáért

2018.09.28
14:10
2018.09.28
16:33
Forrás
Pannon RTV
Szabadka Város Képviselő-testületének legutóbbi ülésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Mozgalom a Polgári Szabadkáért.

Nehezményezték az általuk a káderügyi bizottságba delegált László Gyula leváltását. Állításuk szerint a képviselő-testületi ülésekre késve kapnak meg minden anyagot, gyakran több száz oldalt, így nem tudnak felkészülni

Maglai Jenő, frakcióvezető, Mozgalom a Polgári Szabadkáért: „Azzal kellett szembesülnünk a legutóbbi képviselő-testületi ülésen, hogy a mezőgazdasági éves programot, amely több száz oldalas, akkor kaptuk meg, amikor már meg volt nyitva a vita a VKT ülésén. 145 millió dinárról kellett döntenünk úgy, hogy nem volt esély elolvasni az anyagból még egy-két oldalt sem. Abba a helyzetbe kerültünk, hogy László Gyula leváltása úgy került napirendre, hogy azt meghagyták a VKT végére, mikor már az újságírók nem voltak ott.”

Maglai Jenő
Mozgalom a Polgári Szabadkáért

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.