Ugrás a tartalomra

Saša Janković megköszönte a zentaiak támogatását (videó)

2017-04-21
16:16
Péntek délelőtt Zentára látogatott Saša Janković korábbi elnökjelölt
Péntek délelőtt Zentára látogatott Saša Janković korábbi elnökjelölt. Ezzel szerette volna megköszönni a Tisza-menti város polgárainak, amiért rá szavaztak. Az egykori polgári jogvédőt a helyi ellenzék fogadta, akikkel együtt átsétált a Városháza előtti szökőkúthoz, ahol találkozott a helyi lakosokkal. Saša Janković, volt elnökjelölt: „Szeretnénk, ha az emberek újra tudnának mosolyogni, és újra hinnének az intézmények lényegi működésében. Ez a célunk, és ez most veszi kezdetét. Szeretném Zentának is ezt az üzenetet közvetíteni. Visszaszerezzük az emberek örömét és a szerbiai intézményekbe vetett hitét, úgy Zentán, mint Vajdaságban és egész Szerbiában. Ez most kezdődött el.”jelölt
államfő
Zenta

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő