Ugrás a tartalomra
Pixabay/jorono

Selaković szerint értelmetlen Horvátország tiltakozó jegyzéke

2021.03.13
15:22
Forrás
Szerbiai RTV
Tegnapelőtt tiltakozó jegyzéket küldött Horvátország Szerbiának, amelyben azt állítják, hogy az itt élő horvát közösség képviselői fenyegetéseknek vannak kitéve.

Horvátország tiltakozó jegyzéke, amelyet Szerbiának küldött az itt élő horvát nemzeti közösség kapcsán, és amelyben a horvát közösség képviselőinek fenyegetéseiről ír, az eddigi legértelmetlenebb tiltakozó jegyzék, amit Szerbia kapott tőlük – ezt mondta ma Nikola Selaković szerb külügyminiszter. Hozzátette, itt a közösségi médiában való fenyegetésekről van szó, ugyanakkor Horvátországban a hivatalos információs hálózatokon keresztül a legmagasabb szerbiai tisztségviselőkkel szemben a legdurvább sértéseket követik el - részletezte a külügyér. Ahogyan arról mi is hírt adtunk, tegnapelőtt tiltakozó jegyzéket küldött Horvátország Szerbiának, amelyben azt állítják, hogy az itt élő horvát közösség képviselői fenyegetéseknek vannak kitéve. A szabadkai rendőrség egyébként tegnap letartóztatott egy személyt, akit a Horvát Nemzeti Tanács elnökének fenyegetésével vádolnak.

Nikola Selaković
Szerbia
Horvátország

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.
14:41, Frissítve: 16:07

Megérkezett a Petőfi-busz Vajdaságba

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Átröpülök hosszában hazámon” című vándorkiállítása a vajdasági Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként három napon át Vajdaság hat településen állomásozik.

Népszerű