Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Semjén: Köszönet minden szavazónak!

2019-05-26
19:51
2019-05-26
20:32
Forrás
Pannon RTV
Megköszönte a sok imádságot és a Fidesz aktivistáinak a munkáját Semjén Zsolt. Magyarország miniszterelnök-helyettese elmondta: hálás azért, hogy ilyen sokan kivették a részüket a munkából.

A politikus a külhoni magyarok szavazatát is megköszönte. Külön kiemelte a vajdasági magyarság szerepét.

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, Magyarország: „Hála Istennek nagyon magas részvétellel történt meg az Európai Uniós választás. Az első szó a köszöneté, minden magyar felé. Valóban nagyszerű dolog, hogy ennyien elmentek, hogy a korábbiaknál ennyivel többen elmentek, ami nyilvánvalóan nagy legitimációt ad a megválasztottaknak. Úgyhogy köszönjük a magas részvételt, köszönjük minden magyarnak. Engedjék meg nekem, hogy külön is köszönetet mondjak azért a sok imádságért, ami a hazánk sorsát, az ezért való aggódást kísérte és köszönöm az imádságot. Engedjék meg nekem, hogy a Fidesz-KDNP aktivistáinak is külön megköszönjem azt a heroikus munkát, amit végeztek. Az a szerencsés helyzet van, hogy ennél az Európai Uniós választásnál lehetőségem van arra, hogy megköszönjem a határon túli magyaroknak a szavazatát, a részvételét elsősorban a vajdasági magyarságnak, illetve a kárpátaljai magyarságnak. Egy nemzethez tartozunk, egy ország állampolgárai vagyunk. Köszönöm nekik is, hogy nemzet hűségről tanúságot téve, ők is részt vettek ezen a választáson. Köszönöm szépen!”

Semjén Zsolt
Fidesz-KDNP
EP-választás 2019

Most

16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.