Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Semjén: Köszönet minden szavazónak!

2019-05-26
19:51
2019-05-26
20:32
Forrás
Pannon RTV
Megköszönte a sok imádságot és a Fidesz aktivistáinak a munkáját Semjén Zsolt. Magyarország miniszterelnök-helyettese elmondta: hálás azért, hogy ilyen sokan kivették a részüket a munkából.

A politikus a külhoni magyarok szavazatát is megköszönte. Külön kiemelte a vajdasági magyarság szerepét.

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, Magyarország: „Hála Istennek nagyon magas részvétellel történt meg az Európai Uniós választás. Az első szó a köszöneté, minden magyar felé. Valóban nagyszerű dolog, hogy ennyien elmentek, hogy a korábbiaknál ennyivel többen elmentek, ami nyilvánvalóan nagy legitimációt ad a megválasztottaknak. Úgyhogy köszönjük a magas részvételt, köszönjük minden magyarnak. Engedjék meg nekem, hogy külön is köszönetet mondjak azért a sok imádságért, ami a hazánk sorsát, az ezért való aggódást kísérte és köszönöm az imádságot. Engedjék meg nekem, hogy a Fidesz-KDNP aktivistáinak is külön megköszönjem azt a heroikus munkát, amit végeztek. Az a szerencsés helyzet van, hogy ennél az Európai Uniós választásnál lehetőségem van arra, hogy megköszönjem a határon túli magyaroknak a szavazatát, a részvételét elsősorban a vajdasági magyarságnak, illetve a kárpátaljai magyarságnak. Egy nemzethez tartozunk, egy ország állampolgárai vagyunk. Köszönöm nekik is, hogy nemzet hűségről tanúságot téve, ők is részt vettek ezen a választáson. Köszönöm szépen!”

Semjén Zsolt
Fidesz-KDNP
EP-választás 2019

Most

16:24, Frissítve: 16:37

Emelkednek az ingatlanárak Szabadkán

Az utóbbi 2-3 évben növekszik a lakások, házak iránti kereslet, ami az árak növekedését okozta. A kínálat nem kielégítő, így a használt lakások négyzetmétere akár 600 euróba is kerülhet a központban.
13:33, Frissítve: 15:38

Megkezdődtek a kisérettségik

Kisérettségiznek mától a nyolcadikosok Szerbiában. A diákokra szerdáig, három nap alatt három feladatsor vár. Ma elsőként anyanyelvből töltötték ki a teszteket.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.