Ugrás a tartalomra

Semjén: Köszönet minden szavazónak!

2019.05.26
19:51
2019.05.26
20:32
Forrás
Pannon RTV
Megköszönte a sok imádságot és a Fidesz aktivistáinak a munkáját Semjén Zsolt. Magyarország miniszterelnök-helyettese elmondta: hálás azért, hogy ilyen sokan kivették a részüket a munkából.

A politikus a külhoni magyarok szavazatát is megköszönte. Külön kiemelte a vajdasági magyarság szerepét.

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, Magyarország: „Hála Istennek nagyon magas részvétellel történt meg az Európai Uniós választás. Az első szó a köszöneté, minden magyar felé. Valóban nagyszerű dolog, hogy ennyien elmentek, hogy a korábbiaknál ennyivel többen elmentek, ami nyilvánvalóan nagy legitimációt ad a megválasztottaknak. Úgyhogy köszönjük a magas részvételt, köszönjük minden magyarnak. Engedjék meg nekem, hogy külön is köszönetet mondjak azért a sok imádságért, ami a hazánk sorsát, az ezért való aggódást kísérte és köszönöm az imádságot. Engedjék meg nekem, hogy a Fidesz-KDNP aktivistáinak is külön megköszönjem azt a heroikus munkát, amit végeztek. Az a szerencsés helyzet van, hogy ennél az Európai Uniós választásnál lehetőségem van arra, hogy megköszönjem a határon túli magyaroknak a szavazatát, a részvételét elsősorban a vajdasági magyarságnak, illetve a kárpátaljai magyarságnak. Egy nemzethez tartozunk, egy ország állampolgárai vagyunk. Köszönöm nekik is, hogy nemzet hűségről tanúságot téve, ők is részt vettek ezen a választáson. Köszönöm szépen!”

Semjén Zsolt
Fidesz-KDNP

Most

15:19, Frissítve: 17:11

Az intermodális áruszállításról tanácskoztak Újvidéken

Az intermodális áruszállítás jelenlegi helyzetéről és a fejlesztési lehetőségeiről tanácskoztak Újvidéken. Ennek lényege, hogy az árukat egy rakodási egységként, külön kezelés nélkül, különböző szállítási módokkal juttatják el a kívánt helyre.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.