Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Simo Salapura Nagybecskerek új polgármestere

2020-09-18
21:08
2020-09-18
21:17
Forrás
Vajdaság Ma
A Városi Képviselő-testület második ülésén a városi tanács összetételét is megszavazták.

Simo Salapurát választották meg Nagybecskerek új polgármesterévé, aki az elmúlt mandátumban a polgármester segédje volt. A városi tanács összetételét is megszavazták, amely kilenc tagú, közülük öten már az előző mandátumban is erősítették a tanács munkáját, mégpedig Slaviša Vlačić, Dr. Mile Kovačević, Dragan Vulešević, Sztojkó József és Radovan Višekruna, továbbá bizalmat szavaztak Marinel Mendrea, Dragan Gučev, Dejan Damjanović és Saša Kandić tanácstagoknak. Az alpolgármester maradt a régi, ismét Saša Santovacnak szavaztak bizalmat.

A városi képviselő-testület tagjai ma arról is döntöttek, hogy a községi út, amely végighalad a délkeleti ipari zónán a Linglong sugárút elnevezést kapja. Az indoklásban elhangzott, hogy az elnevezés majd jelentősen hozzájárul a város gazdasági fellendítéséhez, ugyanis abban a munkazónában épül a leendő, kínai Linglong Tire gumiabroncsgyár.

Simo Salapura
Nagybecskerek
polgármester
VKT

Most

13:58

Ana Brnabić ismertette az új kormány céljait

Ana Brnabić szerb kormányalakító ma délelőtt a parlamentben ismertetett expozéjában hangsúlyozta, hogy az új kabinet a politikai és a gazdasági folytonosság kormánya lesz. Hat célt emelt ki, ezek közül a polgárok egészségét nevezte a legfontosabbnak.

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.